Tools

Op deze pagina vind je een overzicht van mijn favoriete tools. Sommige betaald, sommige gratis. Voor mij zijn deze tools onmisbaar en ik verwacht ook dat jij er veel uit kan halen:

Hosting

siteground logo

Siteground

Geen Nederlands bedrijf maar dat wil je ook vaak niet hebben als je voor een hosting gaat. De kwaliteit van support ligt nog ver achter op die van het buitenland. Siteground is gespecialiseerd in WordPress hosting en hebben servers in Nederland staan. De snelheid is daarom gewoon rete snel.

Grootste voordeel voor mij, is naast de goedkope prijs en de snelle servers dat je bij hun support echt binnen 1 minuut antwoord hebt op je tickets.

Kies je voor de live chat dan zal je geholpen worden tot alles opgelost is. Dit heeft mij al veel geld bespaard. Bij veel Nederlandse hostings leggen ze al snel het probleem bij een ander waardoor ik weer mensen in moest huren om het op te lossen.

Goede hosting nodig? Meld je hier aan bij Siteground.

Zoekwoorden onderzoek / keyword research

kwfinder logo

KWFinder

Voor een affiliate site is een goede keyword tool onmisbaar. Waar zoeken mensen op? Op welke termen kan je ranken met je website? Ik heb meerdere tools getest en KWFinder is voor mij de #1.

Eigenlijk heten ze Mangools en is het een compleet pakket met rank tracker, backlink analyse, SEO metrics & insight en een SERP analyse.

Nu gebruik ik niet alles evenveel. Ik gebruik het voornamelijk dus om zoekwoorden te vinden & mijn rankings te tracken.

Start hier jouw 10 daagse GRATIS trial en vind ook de beste zoekwoorden.

Bekijk ook mijn uitgebreide KWFinder review.

Email marketing

enormail logo

Enormail

Email is nog steeds 1 van de best converterende marketing kanalen online. Maar daarvoor heb je wel een plek nodig om email adressen te verzamelen. Ook is het handig als je al je mailtjes al klaar kunt zetten en ze niet handmatig hoeft te versturen steeds.

Dit doe je met een auto responder en dit allemaal kan met Enormail. Er zijn zeker betere platformen voor email, maar ze zijn echt een stuk duurder. Email is niet waar mijn grootste focus ligt dus heb ik gekozen voor Enormail.

Zij kwamen er voor mij prijs/kwaliteit gezien het beste uit.

Meld je hier gratis aan en probeer het 30 dagen zelf uit!

Productiviteit

brain fm logo

Brain.fm

Een betere productiviteit zorgt voor meer output en dat zorgt weer voor meer resultaten en dus meer geld.

Ook krijg je je taken sneller af, dus je bespaard er ook een hoop tijd mee.

Een tool die ik gebruik om gefocused te kunnen werken is Brain.fm.

De muziek of geluiden van Brain.fm zorgen er daadwerkelijk voor dat je meer gefocused bent. Gebruik het in combinatie met een noise cancelling koptelefoon en je kan echt in ‘de zone’ werken.

Tip: Via eBay heb ik een lifetime abbo kunnen kopen voor Brain.fm voor nog geen 4 tientjes.

Tip 2: Via Youtube & Spotify kan je soort gelijke geluiden vinden door te zoeken op ‘binaural beats focus’.

Probeer 5 gratis sessies.

textexpander logo

TextExpander

Een andere tool dat een echte time saver is voor mij is TextExpander.

Via zelfgekozen shortcodes kan je snippets of teksten op je scherm krijgen.

Dit kan van alles zijn, van je bankrekeningen, standaard mailtjes die je vaak typt, html codes die je gebruikt op je website, wachtwoorden, inlogcodes, adres gegevens, ik gebruik het werkelijk waar voor van alles.

Voor meer info bekijk hun website.