CPA Marketing

Online Geld Verdienen Met Betaalde Traffic

Over Mij

IWaarom deze site en wie zit er achter?

Mijn naam is Bas en ik maak sinds oktober 2013 gebruik van betaalde traffic om leads/sales te realiseren voor verschillende diensten en producten van andere bedrijven, dit wordt ook wel affiliate marketing genoemd. Voor iedere lead/sale ontvang ik een commissie.

Deze vorm van marketing is vooral op het internet populair maar wordt ook in de offline wereld toegepast.

Mijn doel destijds was om een goed inkomen hiermee te realiseren. Ik zag mijn eigen niet voor een baas werken. Ik heb de vrijheid nodig en daarnaast wil ik mijn eigen creativiteit kwijt kunnen.

Een voordeel van een online business is dat je kan werken waar en wanneer je dat wilt. En wat kan je er mee verdienen? The sky is the limit.

Maar aan de andere kant het is vaak niet zo dat je gelijk je eerste maand duizenden euro’s verdiend, maar het is wel zeker mogelijk. Het kost zeker wat werk.

Toen ik hoorde over PPV (vorm van betaalde traffic – pay per view) begon ik meer informatie te zoeken over dit onderwerp. Echter, kon ik geen enkele Nederlandse website vinden die er wat zinnigs over te melden had. Vrijwel alle sites hebben het alleen over SEO. Hier had ik al wat geld mee verdiend maar het was mij allemaal iets te traag.

De uiteindelijke overstap naar betaalde traffic zorgde voor een gigantische stijging in mijn inkomsten. Ik maakte vanaf de eerste maand winst en heb besloten om hier al mijn focus op te leggen.

De laatste jaren heb ik veel bijgeleerd en op deze site probeer ik voor mijn eigen, maar ook natuurlijk voor jou, deze informatie duidelijk weer te geven. Ik kreeg al regelmatig vragen via verschillende hoeken dus er bleek wel vraag naar meer informatie.

Er zijn ook veel betaalde cursussendie je gouden bergen beloven. One click get rich. Auto-pilot money. Te mooi om waar te zijn? Dat is het dan ook. De informatie die ik gratis hier zal delen, zal sowieso van hogere waarde zijn dan veel betaalde producten die je tegen komt. Waarom? Omdat ik het zelf gebruik. Nu nog.

Met deze site wil ik laten zien wat er mogelijk is met betaalde traffic en vooral hoe snel. Want wie heeft er nog zin om maanden een site te laten ranken om vervolgens weer een Google slap te krijgen?

Sinds eind 2014 ben ik ook moderator van één van de bekendste affiliate marketing forums in de wereld, AffPlaybook. Hier coachen wij duizenden leden om ook geld te verdienen met affiliate marketing. Gezien de vele success verhalen lukt dat ook aardig 🙂

Door de tijd heen heb ik honderden campagnes opgezet, veel campagnes zullen nooit winst maken maar andere zullen genoeg geld opbrengen dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Verschillende betaalde traffic sources die ik heb gebruikt zijn PPV (popups), intext (ppc), mobile, social media (Facebook) en search (Bing & Adwords). Echter mijn focus ligt voornamelijk op PPV en intext op dit moment. Daar komt dan ook 80-90% van mijn inkomen uit.

Deze blog is vrij snel op gezet en zal vast en zeker spellingfouten en dergelijke bevatten. Dat zijn dingen waar ik weinig tijd aan besteed omdat ik liever goede content maak met wat fouten hier en daar, dan foutloze content waar je weinig aan hebt.

Bas

Geef een reactie

Thema door Anders Norén