Ben je op zoek naar een manier om makkelijk geld te verdienen? Wil je dit het liefst online doen vanaf welke plek dan ook op de wereld? Geen zin om iedere dag weer naar je werk te gaan? Vanaf nu kan ook JIJ een passief inkomen gaan verdienen, namelijk met het uitgeven van e-books voor de Amazon Kindle.

Wat Is Een Passief Inkomen?

Bij een passief inkomen ruil je geen tijd in voor geld, maar is het een inkomen wat je krijgt zonder daar direct inspanning voor te doen. Dit passief inkomen komt natuurlijk niet zo maar aanwaaien. Je zal hier eerst wel tijd in moeten steken, maar later kan je er dan van genieten!

Bij Kindle boeken werkt dat precies zo, je maakt een boek (of je laat hem voor je maken), wat dus wel tijd kost, vervolgens breng je je boek uit en vanaf dan gaat het je geld opleveren. In feite, hoef je er nooit meer naar om te kijken. Wanneer je een maand op vakantie gaat, blijft je boek gewoon te koop staan en zal hij als het goed is ook extra geld in het laatje brengen!

Geld Verdienen Met Kindle

Amazon Kindle

Misschien ben je zoals mij en heb je al meerdere dingen geprobeerd om geld te verdienen, al dan niet online. De mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn ook genoeg betaalde producten die je beloven snel rijk te worden. Deze producten werken vrijwel nooit. Met Kindle kan je zeker makkelijk geld verdienen, het is echter niet zo dat je binnen een week miljonair zal worden. Het kost zeker wat tijd en moeite om een leuk bedrag te gaan verdienen. Maar het is zeker mogelijk.

Ik ben zelf tot $1600 per maand gekomen met 8 boekjes (rond de 10.000 woorden per stuk). Dit was zelfs in een maand toen ik me niet meer echt bezig hield met Kindle. Ik was al paar maanden met iets anders bezig!

Maar hoeveel kan je dan wel verdienen? Ik weet dat een paar personen makkelijk 10.000+ dollar per maand binnenhalen. Dit is niet gebruikelijk maar zeker wel mogelijk. Hoeveel een boek per maand ongeveer opbrengt kan je op deze site bekijken.

Maar genoeg over mijn boek, hoe halen deze mensen 10.000$ per maand binnen?
1) Door goede boeken te maken waar mensen in geïnteresseerd zijn.
2) Veel boeken uit te brengen.
3) Goede promotie van deze boeken.

Is het zo simpel dan? Deze 3 stappen en je bent binnen? Ja, dat is erg goed mogelijk. Maar laten we ze eens bekijken.

In Welke Boeken Zijn Mensen Geïnteresseerd?

Waarschijnlijk de belangrijkste stap is het uitgeven van boeken waar veel vraag naar is. Mensen denken vaak dat je iets nieuws en unieks moet verzinnen om veel geld te verdienen. Echter is dat niet de juiste aanpak. We hoeven het wiel niet uit te vinden. Welke boeken moet je dan wel uitgeven?

Onderwerpen die al goed verkopen. Nu denk je misschien, maar dan heb je veel concurrentie. En ja, dat is zo, maar er is veel concurrentie omdat er veel geld te verdienen valt.

Je kan best een leuk boek schrijven over je huisdier. Misschien zijn er wel 10 mensen die er 3$ voor over hebben om jou verhaal te lezen (want hij is best cool). Misschien domineer je de complete markt over jou huisdier maar met 30$ per maand kan je nog niet eens fatsoenlijk een keer op stap.

Wanneer je een markt zoekt waar veel mensen bereid zijn om geld uit te geven, kan je veel meer verdienen ook al zal je het moeten delen met misschien nog 100den andere boeken. Wil je weten wat wel verkoopt? Lees dan mijn artikel: Onderzoek doen voor je Kindle boek.

Veel Boeken Uitbrengen = Meer Verdiensten

Diegene die 10.000 dollar per maand verdienen, doen dit zelden met één boek. Ken je überhaupt een bekende schrijver die maar één boek heeft uitgebracht? Het uitbrengen van meerdere boeken heeft denk ik alleen maar voordelen:

Je komt geloofwaardiger over

Wanneer je op zoek bent naar een boek over een bepaald onderwerp en je ziet een schrijver die meerdere boeken heeft geschreven over dit onderwerp, hoe komt zo iemand over op jou? De meeste zullen denken die heeft er veel verstand van. Dat moet wel een expert zijn op dit gebied. Zo iemand komt geloofwaardiger over en de meeste mensen zullen eerder geneigd te zijn om van zo’n iemand een boek te kopen.

Expert Kindle

Meerdere boeken van dezelfde auteur? Dit moet wel een expert zijn!

Je kan meerdere boeken aan dezelfde lezer verkopen.

De moeilijkste sale zal je eerste sale zijn aan een persoon. Wanneer iemand al ooit iets heeft gekocht heb je meestal 2 kansen. Hij vond het een goed en interessant boek en hij zal daardoor eerder geneigd zijn om jou andere boeken te kopen. Je hebt hem namelijk al overtuigd met het uitgeven van je eerste boek.
Het kan namelijk ook zijn dat hij je boek helemaal niks vond. Goede kans dat je die nooit meer terug ziet 🙂 Maar het gaat natuurlijk om de eerste groep. De moeilijkste sale is de eerste, wanneer je hem dan overtuigt zal je bijna geen moeite hebben met het verkopen van je andere boeken.

Meer boeken is meer profit

De makkelijkste manier om meer geld te verdienen is te zorgen dat je meerdere bronnen hebt die geld voor je kunnen verdienen. Dus meer boeken zal ook altijd voor meer verdiensten gaan zorgen.

Hoe Promoot Je Je Boek Op Een Goede Manier?

De belangrijkste stap is om een boek uit te brengen. Zonder boek zal je er ook geen cent mee verdienen. Mensen zijn erg goed in het uitstellen van alles. Actie ondernemen kost vaak te veel moeite. Wil je geld verdienen met Kindle zal je toch echt eerst je boek uit moeten brengen.

Anyway, vanaf dan is promotie erg belangrijk. Dit houd voor mij niet in sites vol te gaan spammen met een link naar mijn boek. Verre van. Om heel eerlijk te zijn hoef je vrij weinig ter doen om een beetje succesvol er mee te worden. Wat doe ik wel?

Als je je boek uit brengt via KDP (Kindle Direct Publishing) heb je de mogelijkheid om je boek 5 dagen gratis aan te bieden. Het doel hierbij is zoveel mogelijk downloads binnen te halen. Dit zorgt er voor dat je boek op veel pagina’s bij de ‘Customers Who Bought This Item Also Bought’ komt te staan.

Customers also bought

Er zijn een hoop sites waar je je boek kan aanmelden ter promotie van je free days. Met deze KDP Free Promotie sites lijst kan je alvast beginnen.