Affiliate marketing kan best lastig en frustrerend zijn in het begin. Met zoveel informatie op het internet is het lastig om te weten wat nu juist is.

  • Weet je niet waar je moet beginnen?
  • Weet je niet welke traffic sources je het beste kan gebruiken?
  • Weet je niet hoe je je conversies omhoog krijgt?
  • Weet je niet hoe je aan bezoekers komt?
  • Nog nooit 100 euro op een dag verdiend online?

Het is allemaal te leren. Maar hiervoor zal je vaak wel hulp nodig hebben.

Affplaybook is gestopt met het betaalde forum. Deze post is dus verouderd.

Veel mensen denken er aan om coaching te nemen. En mij is dan ook al meerdere malen gevraagd of ik coaching aanbied.

Helaas bied ik geen coaching aan op dit moment. Ik steek momenteel liever mijn tijd in mijn eigen projecten.

Echter, heb ik wel een goed (misschien wel beter) alternatief. Namelijk Aff Playbook.

Wat Is Aff Playbook?

Aff Playbook is een betaald forum met aandacht voor alle vormen van internet marketing. Met ons team hebben we al meer dan 5000 leden gecoacht. We hebben experts in alle vormen van betaalde traffic, maar ook in bijvoorbeeld SEO, listbuilding en custom products zoals Teespring en eigenlijk alles wat met online marketing te maken heeft.

Onderstaande video laat je beter zien wat je kan verwachten.

Het is een betaald forum maar je krijgt er heel veel voor terug.

Het probleem met gratis forums is voornamelijk het niveau. Het zit er vol beginners die je slecht advies geven, waardoor je alleen maar verder van je doel komt. Het is erg lastig om te bepalen op een gratis forum wie je kan vertrouwen. Aantal posts zegt helemaal niks in dit geval.

Op Aff Playbook zitten alleen maar mensen die er serieus mee bezig zijn en die er ook serieus (goed) geld mee verdienen. Mensen die niet serieus zijn gaan natuurlijk niet betalen voor een forum als ze het ook gratis kunnen krijgen.

Aff Playbook is meer dan alleen een forum, naast de vele tools die jouw leven gemakkelijker kunnen maken. Is het ook de perfecte plek om te netwerken met gelijkgestemden, die serieus bezig zijn met internet marketing. Het is een plek waar mensen openlijk ideeën en adviezen delen met hun leden (het is alleen door de leden te lezen). Zo komt iedereen verder.

Ik geef momenteel geen 1 op 1 coaching maar ik kan je wel helpen op Aff Playbook. Ik ben namelijk één van de teamleden die onze leden van advies voorziet.

Ik kom dagelijks op dit forum om mensen verder te helpen met hun online avontuur. Alle vragen worden beantwoord en als ik het niet weet, dan weet één van de andere (team)leden het wel.

Zo zijn er al velen leden een succes verhaal geworden zoals hier onder is te zien!

Enkele succes verhalen op Aff Playbook

 

Aff Playbook met $10 korting

Natuurlijk wil je niet teveel betalen. Normaal betaal je $67 per maand en je kan maandelijks opzeggen. Je kan dus prima een maandje het uitproberen om te zien of het iets voor jou is.

Echter heb ik korting kunnen regelen.

Affplaybook is gestopt met het betaalde forum. Deze post is dus verouderd.

Klik op deze link – klik vervolgens op Join Now en gebruik de coupon BAF54643 voor $10 korting per maand (dit zie je pas als je op next hebt gebruikt).

Je kan mij vinden onder de naam ‘Drazzic’ op het forum, als je me een PM stuurt zal ik je extra goed in de gaten houden voor wanneer je vragen hebt 🙂

Heb je nu al vragen over Aff Playbook zelf, dan kan je ze hieronder stellen. Ben jij klaar om echt te beginnen met geld verdienen?

Meld je dan nu aan bij Aff Playbook.

Affplaybook is gestopt met het betaalde forum. Deze post is dus verouderd.