1-op-1 Coaching

2020 update: Deze pagina is verouderd en ik geef tijdelijk geen coaching. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief voor updates over coaching.

Heb je nu al wat extra hulp nodig bekijk dan de volgende cursussen:

Door meerdere aanvragen heb ik besloten om 1 op 1 coaching aan te gaan bieden. Veel mensen lopen vroeg of laat toch ergens vast wat betreft online marketing.

Mijn coaching is ook voor beginners want dit is vaak de fase waar de meeste mensen al vast lopen. De eerste conversies blijven maar uit. Je leest van alles op verschillende forums. Je hebt al meerdere dingen geprobeerd maar toch zie je geen enkele conversie.

Waar ligt dat toch aan?

 • Dus nog geen conversie gehad? Geen probleem
 • Nog nooit een winstgevende campagne gehad? Geen probleem

Dit kan iedereen leren en jij dus ook. Het is soms lastig om zelf alles uit te zoeken. De meeste mensen zijn toch dichter bij hun eerste conversie dan ze zelf denken.

Waar heb ik kennis van?

Door de jaren heb ik gewerkt met verschillende traffic sources en met verschillende vormen van online marketing. In totaal heb ik meer dan 1000 campagnes gebouwd.

Denk hierbij aan:

De meeste kennis heb ik van PPV/pop traffic, maar ik heb winstgevende campagnes gehad op vrijwel alle traffic sources. De basis blijft natuurlijk ook hetzelfde en daar wil ik ook mijn focus op leggen in mijn coaching.

Ik geef geen coaching in zoekmachine optimalisatie (SEO), content marketing, email marketing en/of social media marketing. Voor mijn gevoel heb ik hier te weinig ervaring mee en verwijs ik je liever door naar de cursus van Jacko.

Daarnaast coach ik op het betaalde forum Affplaybook sinds begin 2014 honderden affiliates.

Omdat ik jouw tijd/geld niet wil verdoen en ook de mijne niet, stel ik voor om altijd eerst te mailen met waar je mee bezig bent en waar je vast loopt. Ik zal je eerlijk zeggen of ik je verder kan helpen of niet.

Hoe kan ik je helpen?

Iedereen loopt vast op andere punten. Het voordeel van coaching is dat er specifiek naar jouw problemen gekeken zal worden. Het kan zelf zijn dat je alles al goed doet, maar dan is dat ook fijn om te weten.

Maar waarschijnlijk gaat het toch ergens mis of loop je toch ergens vast.

Zaken waar veel mensen op vast lopen zijn onder andere:

 • Hoe je tracking opzet
 • Hoe je de juiste offers kiest
 • Hoe je goede converterende targets vind
 • Wat zijn goede landingpages en hoe vind je ze
 • Hoe splittest je je landingpages
 • Hoe optimaliseer je je campagnes
 • Welke traffic sources werken

Maar iedereen loopt ergens anders vast dus geen paniek als het ergens anders niet lukt.

Interesse in 1 op 1 coaching?

Tot nu toe heb ik pas één iemand gecoacht en deze had zijn eerste winstgevende campagne op PPV in zijn eerste maand. Hieronder zijn woorden:

“Bas heeft mij geholpen met de eerste paar campagnes, hij weet hoe veel dingen werken zoals de tracking etc, maar ook welke (soort) landingspagina’s goed werken. Hierdoor had ik al vrij snel een winstgevende campagne.” – Gerrald

De coaching is 100% geschikt voor beginners maar ook voor diegene die al wat verder zijn. Omdat iedere situatie anders is, wil ik graag eerst wat meer over jou weten. Heb je dus interesse stuur me dan een mail met het volgende:

 • Welke traffic sources gebruik je?
 • Wat heb je tot nu toe geprobeerd en wat waren je resultaten?
 • Waar loop je vast?
 • Waarom wil je coaching?

Aan de hand van je antwoorden kunnen we samen verder kijken hoe ik je vooruit kan helpen.

Coaching zal meestal verlopen via Skype (call of chat) + Teamviewer waar ik live bij je mee kijk.