1-op-1 Coaching

16 Oktober 2020 update: Na 4 jaar gesloten te zijn geweest  open ik tijdelijk weer de deuren tot het “Affiliate Mastery programma”. Meer info vind je hier.

Deze pagina zal later nog geüpdatet worden.

Heb je nu al wat extra hulp nodig bekijk dan de volgende cursussen:

Interesse in 1 op 1 coaching?

Tot nu toe heb ik pas één iemand gecoacht en deze had zijn eerste winstgevende campagne op PPV in zijn eerste maand. Hieronder zijn woorden:

“Bas heeft mij geholpen met de eerste paar campagnes, hij weet hoe veel dingen werken zoals de tracking etc, maar ook welke (soort) landingspagina’s goed werken. Hierdoor had ik al vrij snel een winstgevende campagne.” – Gerrald

De coaching is 100% geschikt voor beginners maar ook voor diegene die al wat verder zijn. Omdat iedere situatie anders is, wil ik graag eerst wat meer over jou weten. Heb je dus interesse stuur me dan een mail met het volgende:

  • Welke traffic sources gebruik je?
  • Wat heb je tot nu toe geprobeerd en wat waren je resultaten?
  • Waar loop je vast?
  • Waarom wil je coaching?

Aan de hand van je antwoorden kunnen we samen verder kijken hoe ik je vooruit kan helpen.