1-op-1 Coaching

2020 update: Deze pagina is verouderd en ik geef tijdelijk geen coaching. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief voor updates over coaching.

Heb je nu al wat extra hulp nodig bekijk dan de volgende cursussen:

Momenteel bied ik geen coaching aan

Interesse in 1 op 1 coaching?

Tot nu toe heb ik pas één iemand gecoacht en deze had zijn eerste winstgevende campagne op PPV in zijn eerste maand. Hieronder zijn woorden:

“Bas heeft mij geholpen met de eerste paar campagnes, hij weet hoe veel dingen werken zoals de tracking etc, maar ook welke (soort) landingspagina’s goed werken. Hierdoor had ik al vrij snel een winstgevende campagne.” – Gerrald

De coaching is 100% geschikt voor beginners maar ook voor diegene die al wat verder zijn. Omdat iedere situatie anders is, wil ik graag eerst wat meer over jou weten. Heb je dus interesse stuur me dan een mail met het volgende:

  • Welke traffic sources gebruik je?
  • Wat heb je tot nu toe geprobeerd en wat waren je resultaten?
  • Waar loop je vast?
  • Waarom wil je coaching?

Aan de hand van je antwoorden kunnen we samen verder kijken hoe ik je vooruit kan helpen.

Coaching zal meestal verlopen via Skype (call of chat) + Teamviewer waar ik live bij je mee kijk.